graficka-priprema

Logo dizajn

Šta je, zapravo, logo dizajn?

Dizajn logotipa

Logo je prvi kontakt sa vašim korisnicima, stoga je veoma bitno da ostavite dobar prvi utisak. Njegova najbitnija funkcija je da na vas mapira na tržištu kao posebne i prepoznatljive, nešto što je srodno sa vašim klijentima i što će im pomoći da vas lakše i bolje prepoznaju. Logo lako može uticati na izbor partnera za saradnju ili proizvoda za konzumaciju (može privući ili odbiti klijente i potrošače).

Zbog toga, na izradi loga ili logotipa ne treba biti štedljiv, jer je vizuelni identitet veoma bitan za plasiranje usluge ili proizvoda. To je, bez odlaganja, vaš prvi zadatak.

Sastavni dijelovi svakog logotipa, koji čini da on bude poseban, su boja, tipografija i vizual. Kombinacijom ova tri faktora, mogu se dobiti različite vrste logotipa.

Ako imate ideju kako želite da izgleda vaš logo, obratite nam se, pomoćićemo u izradi i kvalitetnim savjetima ćemo dpći do savršenog rješenja za vas. Ako, s druge strane, nemate nikakvu predstavu kako bi trebalo da izgleda vaš logotip, ne brinite se. Mi ćemo u skladu sa vašim potrebama izraditi vizuelni identitet koji će biti prepoznatljiv i upečatljiv.

Logo ili logotip zapravo predstavlja vizuelni identitet vašeg proizvoda ili firme. To je grafički znak, simbol koji je vizuelno prepoznatljiv, i u vezi sa nekim proizvodom ili preduzećem. Dizajn logotipa je važan segment grafičkog dizajna.

Prije svega, veoma je bitno da prepoznajemo razliku između logotipa i brenda, koji se, u posljednje vrijeme, izjednačavaju. Brend predstavlja određeno mišljenje potrošača o nekom proizvodu, firmi ili usluzi koja je u ponudi, a to mišljenje nastaje na osnovu cjelokupnih aktivnosti koje su u vezi sa tim proizvodom, firmom ili uslugom. Misli se, prije svega, na vizuelni identitet (gdje je logo u prvom planu), kvalitet nuđene usluge ili proizvoda, poruke koje se šalju potrošačima ili klijentima o proizvodu ili usluzi, i drugo.

LOGO KAO DIZAJN VLASTITOG VIZUELNOG IDENTITETA

Veoma je bitno da, kao nudilac usluge, ili vlasnik preduzeća, budete prepoznatljivi na tržištu. Zbog toga je veoma bitan korak u vašem poslovanju da se posvetite vašem vizuelnom identitetu, i da ga formirate tako da budete prepoznatljivi, originalni i upečatljivi. Zbog toga se grafički dizajneri veoma studiozno posvećuju u izradi logotipa, i u saradnji sa vama kreiraju nešto što će uticati na vaš cjelokupni brend, a sa početkom na vizuelno upečatljivom identitetu.

Logo dizajn

Klijenti o nama

Marija M
Marija M
Read More
Ozbiljna i moderna izrada web stranica, odličan dizajn i uvijek dostupna ekipa za sve izmjene i dogovore. Odlična SEO optimizacija, savršena komunikacija i ažuran tim spreman za saradnju i akciju.
Damjan T.
Damjan T.
Read More
Profesionalna saradnja uz pruzanje inovativnih marketinskih rjesenja. Usresredjenost na poboljsanje digitalnog poslovanja . Efikasnost, brzina i pozitivna atmosfera su glavne karakteristike tokom cjelokupne saradnje.
Nikola P
Nikola P
Read More
Odlicna saradnja sa gospodinom Stojčetom. U ime kompletne "Web & SEO" agencije mogu samo da kazem sledece: "Njegov tim je uspešno dostavio sva projektna rešenja na vreme, i u okviru planiranog budžeta. Preporučujem Web dizajn Banja Luka, kao tim posvećenih profesionalaca koji isporučuju projekte i poslovna rešenja prve klase" Veliki pozdrav za Banja luku iz Aleksinca i iz Teksasa.
Dejan Đ.
Dejan Đ.
Read More
Profesionalna web dizajn usluga, lako, brzo, dostupno. Mogućnost svih oblika web oglašavanja i jednostavnost komunikacije. Za svaku pohvalu. Preporuka svima...
Branislav M.
Branislav M.
Read More
Jednostavno, profesionalno i besprekorno, dogovor u par rijeci, prezadovaoljan uslugom i cijenom, tople preporuke svima kojima je potrebna usluga web dizajna ili grafickog dizajna
Sasa K.
Sasa K.
Read More
Stojče je uvek na raspolaganju, i zna kako izaći u susret svojim klijentima. Sve preporuke!
Previous
Next